Uma sopa nova: um creme de cheróvia. Um tempero novo: pesto de agrião. Meia chávena de bulgur cozido que juntei a um pouco de penca salteada em azeite e alho e acompanhou 3 marmitas. Uns croquetes feitos com sobras de carne assada que foram, de seguida, congelados. Sempre refeições simples e rápidas de preparar. Não há como pôr a marmita de lado. Confirmaram-no também as marmiteiras que participaram no nosso giveaway.
A new soup: cheróvia cream . A new seasoning: watercress pesto. Half cup of cooked bulgur wich I gathered to a little bunch of portuguese cabbage sautéed in olive oil and garlic and accompanied 3 lunchboxes. Croquets made with the leftovers of roast beef which were, then, frozen. Always quick and easy to prepare meals. There is no way to put the pot aside. It also was confirmed the "lunchboxers” who participated in our giveaway.
Segunda-feira/Monday
Almoço: Creme de cherovia com pesto de agrião. Lombo recheado com ameixas ( não, não fui eu que fiz) com bulgur salteado com penca e alho e tomate cereja.
Lunch: Parnsley cream soup with watercress pesto. Roasted pork filled with plums (no, I didn`t cook it myself) with sautéed bulgur with portugueses cabbage and garlic and cherry tomatoes.
Lunch: Parnsley cream soup with watercress pesto. Roasted pork filled with plums (no, I didn`t cook it myself) with sautéed bulgur with portugueses cabbage and garlic and cherry tomatoes.
Terça-feira/Tuesday
Almoço: Creme de cherovia. Wrap de queijo fresco, tomate e pesto de agrião. Salada verde com tomate cereja, milho e sementes de sésamo.
Lunch: Parnsley cream soup . Wrap with fresh cheese, tomato and watercress pesto. Cherry tomatoes, sweetcorn and sesame seeds salad.
Lunch: Parnsley cream soup . Wrap with fresh cheese, tomato and watercress pesto. Cherry tomatoes, sweetcorn and sesame seeds salad.
Quarta-feira/Wednesday
Almoço: Creme de cherovia. Croquetes de carne com salada de bulgur salteado com penca e alho, tomate cereja e milho.Cream cherovia.
Lunch: Croquettes with bulgur anda cabbage sautée with cherry tomatoes and sweet corn.
Quinta-feira/Thursday
Almoço: Creme de cherovia com agrião. Esparguete à bolonhesa com grelos salteados.
Lunch: Cherovia with watercress cream. Spaghetti Bolognese with sprouts.
Lunch: Cherovia with watercress cream. Spaghetti Bolognese with sprouts.
Sexta-feira/Friday
4 comentários:
Óptimas sugestões!!
Beijinhos,
Lia.
Obrigada Lia.
Bom fim-de-semana
Enviar um comentário